PONTOSAN MI IS AZ A MULTIFUNKCIÓS ÜVEG?

KILINCSEK, VASALATOK, ROZETTÁK

KILINCSEK,rozetták:

Termékpalettánk kilincsek széles választékát kínálja, lehetőséget nyújtva ezzel, hogy vásárlóink kiválaszthassák, az otthonuk, életterük arculatához leginkább illeszkedő terméket.

Ablak kilincsek:


Kilincs ablak

Ajtó kilincsek


Kilincs ajtó

HOPPE kilincs katalógus letöltése:

Kattintson a képre

VASALATOK:

ROTO vasalatok

A vasalat felelős az ablak minden funkcionalitásáért: nyitásért, buktatásért, zárásért és a különböző kényelmi és biztonsági funkciók vezérléséért. A Roto vasalat minden egyes alkatrésze a legmodernebb technológiát képviseli.

A Roto NT egy kiváló minőségű hosszú évek tapasztalatain alapuló vasalatrendszer bukó-nyíló ablakokhoz és teraszajtókhoz, mely nagy figyelmet fordít a biztonságra, a használati kényelemre, a designra valamit a hosszú élettartamra.
Az automatizálható vasalatszerelés megkönnyíti az ablakgyártást, valamint a moduláris elven felépülő vasalatrendszerrel könnyen lehet szegmentálni az ablak felszereltségét a különböző piaci igényeknek megfelelően. A széles termék- és kiegészítő
palettának köszönhetően akár különböző helyiség specifikus nyílászárók is kialakíthatóak.

 • - 10 év működési garancia a Roto NT vasalatra

 • A szigorú minőségi- és vizsgálati követelmények valamint az új RotoSil Nano felület egyedülálló hatást gyakorolnak a vasalat élettartamára. A TÜV által elismert minőségbiztosítási rendszer valamint az egyedülálló felületkezelési eljárás lehetővé teszi,
  hogy a Roto 10 év működési garanciát vállaljon a Roto NT vasalatrendszerre

 • - 3 zárócsap variáció

 • A Roto NT vasalatrendszer 3 különböző zárócsap variációt kínál, melyek felhasználásukban és állíthatóságukban különböznek egymástól.

 • - A felület

 • RotoSil Nano - az elegáns megjelenésű és összetéveszthetetlen matt-ezüst felület. Optimális védelem a horganyzás, kromátozás és pótlólagos lakkozás által. Magasabb korrózióvédelem.

 • - Az NT-Biztonsági koncepció

 • A Roto NT már alapkivitelben is a szárny alsó peremén alap biztonsági fokozatú. Magasabb betörésgátlást céloznak meg a biztonsági ablakokhoz tartozó minta-összeállítások a DIN EN 1627–1630 szabvány szerint.

  Ez a norma tartalmazza egy ablak összes alkotóelemének általános vizsgálatát

Roto termékkatalógus letöltése:

Kattintson a képre

SCHÜCO VarioTec vasalatok

sch_vasalat.jpg

Hatékony, rugalmas, biztos

A SCHÜCO VarioTec vasalattal sikerült az acélvasalat előnyeit egyesíteni a zárrúd megvezetéses vasalat alapötletével. A fejlesztés eredményeként megszületett a moduláris vasalatrendszer a műanyag ablakokhoz, amely két rendszer előnyeit egyesíti, és meggyőző erényeket közvetít.

Jellemzői:

A műanyag profilrendszerek közül csak a SCHÜCO Corona rendelkezik saját vasalat rendszerrel (VarioTec)

Magas fokú működési biztonság

Meggyőző design fekete és szürke belső vasalati színekben

Magas fokú korrózióállóság

Magas fokú biztonság már az alapkivitelnél (kétszeres gombafejes görgő)

Négy bevizsgált biztonsági osztály: SF I, SF II alap, SF II kiemelt (WK I),                SF III (WK II)

Külső behatolás ellen a kilincsbe integrált védelem (opció)

Egyedi formák, pl.: ívesített vagy ferde ablakok is gond nélkül megvalósíthatók

Teljesen rejtett pántú vasaltként „Inside”

Bukó-toló vasalattal is kombinálható (130 kg-ig)

Független tanúsító szervezetek által bevizsgálva

100 kg-os szárnysúlyig beépíthető ablakokba ill. erkélyajtókba, ezáltal nagyméretű szárnyak és speciális üvegezések is megvalósíthatóak

A SCHÜCO VarioTec vasalat család a SCHÜCO Corona műanyag ablakrendszer részére nyújt műszakilag és optikailag tökéletes rendszermegoldást. Az általunk forgalmazott VarioTec Design tipusú vasalatra a porszórt felületű pántok és kilincsek jellemzőek. Ezen kívül a vasalat rendszer minden látványos beavatkozás nélkül bővíthető a magasabb biztonsági kategóriák elérése érdekében.