PONTOSAN MI IS AZ A MULTIFUNKCIÓS ÜVEG?

Szolgáltatásaink

Ingyenes árajánlat készítés

Írásos árajánlatkérést követően, kollégáink személyre szabott árajánlatot készítenek Önnek, mely ingyenes és kötelezettségmentes. Közvetlen árajánlatkérésre is van lehetőség honlapunkon, az Ügyfélszolgálat menüpont alatt.

ojy7g0q.jpg

Tanácsadás

Ügyfeleinknél a felmérés során a méretek felvételén kívül javaslatokat teszünk a lehetséges megoldásokra. Gyakran javaslunk olyan megoldásokat, amiket az ügyfelek nem ismernek, vagy eszükbe sem jutott. Természetesen mindig megrendelőink kívánságát tartjuk szem előtt, javaslataink csak segítő szándékúak.

Bemutatótermünkben a vásárlók megnézhetik a különböző alap és kombinált gyártmányokat, számtalan üvegfajta és ajtó díszpanel közül választhatnak.

Kiszállítás

Saját gépkocsi flottánk - melyben megtalálható minden, a gördülékeny munkavégzéshez szükséges járműtípus - lehetővé teszi, hogy az elkészült szerkezeteket kedvezményes áron elszállítsuk. Az ország egész területére szállítunk, költségtérítés ellenében.

jumper_a_honlapra.jpg

Felmérés

Előzetes tájékoztató ajánlat küldése és annak elfogadása esetén ingyenes felmérés során pontosítjuk az igényeket és a méreteket.

_mg_1646_1.jpg

Beépítés

Vevőink a legtöbb esetben beépítéssel együtt kérik a nyílászárókat, amit körültekintő gondossággal végzünk. A beépítésnek is van technológiai időigénye, ami a határidőnket meghatározza.


Kibontott anyagok elszállítása

A beépítéssel együtt megoldható a kiszerelt régi nyílászárók elszállítása (ha kérik) költségtérítés fejében.

numnwtq.jpg

Helyreállítás

megállapodás szerinti mértékben a helyreállítás is, költségtérítés ellenében.

Garancia

Termékeink jó minőségét 5 év garancia vállalásával bizonyítjuk, ehhez azonban évente egyszeri karbantartást, a vasalat olajozását és a műanyag vegyszeres áttörlését kérjük a vásárlóktól.


Pályázatfigyelés

Anyacégünk szakemberei mindig napra készen állnak rendelkezésünkre, az aktuális pályázatok tekintetében. Ezek a lehetőségek mindig megjelennek honlapunk "Pályázatfigyelő" menüpontja alatt.

meqlgdi.jpg